Argentinië, Afghanistan, de Democratische republiek Congo, Libanon, Chili, Zuid-Afrika, Marokko, Oekraïne, Suriname... De  grote variatie in achtergronden vormt een van de verrijkende facetten van de diversiteit van het federale overheidspersoneel. Selor wil graag nog meer personen met een migratie-achtergrond warm maken om te solliciteren voor een job bij de federale overheid. Daarom verzamelden we 17 inspirerende getuigenissen van federale ambtenaren die je vertellen over hoe ze aan de slag gingen bij een overheidsdienst. Hun diverse verhalen, leeftijden en origines tonen aan dat de federale overheid veel kansen te bieden heeft. 

Bekijk de mooie getuigenis van Elisabeth waarin ze ons vertelt waarom ze zo houdt van haar job als penitentiair bewakingsassistente in de gevangenis van Nijvel!