Van directeur naar traiteur , van friturist naar diëtist, van hulpagent naar dirigent … Selor en Metro zoeken voor ‘De grootste carrièreswitch’ inspirerende verhalen van durvers die hun werk en leven helemaal hebben omgegooid.

Vertel jouw verhaal voor 6 oktober!

Volgde jij jouw hart en nam je carrière zo een nieuwe start? Vertel ons jouw bijzondere verhaal via deze wedstrijdpagina. Deelnemen kan tot en met 6 oktober 2015.

Overtuig de vakjury

Uit alle inzendingen kiest een vakjury de 25 sterkste kandidaten. Die mogen zichzelf en hun opmerkelijke carrièremove aan de jury komen voorstellen. Daarna duidt diezelfde vakjury de 10 finalisten aan.

Haal de meeste stemmen binnen

De 10 finalisten gaan in november de strijd met elkaar aan. Via Facebook kan het grote publiek bepalen wie de grootste carrièreswitch maakte en deze wedstrijd op zijn of haar naam mag schrijven.

Vertrek met het vliegtuig

De uiteindelijke winnaar wordt op 26 november bekendgemaakt tijdens een event van Selor dat volledig in het teken staat van ‘Talent Mobility’. Behalve de titel van ‘Grootste Carrièreswitcher’ krijgt de winnaar ook 2 vliegtickets!

Schrijf je snel in!

Nam jouw carrière een nieuwe vlucht doordat jij radicaal van koers veranderde? Schrijf je dan hier snel in voor deze wedstrijd! Misschien win jij wel de tickets om zo opnieuw je grenzen te verleggen!