Gezocht

We ontwikkelden een nieuwe test om te peilen naar het abstract redeneervermogen van kandidaten. Deze test zal het equivalent zijn van dezelfde -al bestaande- test, maar dan voor blinden kandidaten. Om deze test te valideren zoeken we nu minstens 60 ziende participanten.  Zij zullen er voor zorgen dat we de testresultaten kunnen vergelijken.

De testkandidaten hebben bij voorkeur een diploma secundair onderwijs of een bachelorsdiploma. Ze leggen drie testen af en vullen een vragenlijst in.

Meer info over de test abstract redeneervermogen zelf kan je vinden op de Selor-site, bij de demotesten.

Dit project kadert in het Diversiteitsbeleid van Selor. Lees hier alle info over Gelijke Kansen en de redelijke aanpassingen.

Waarom mee-testen?

Deelnemen aan deze test is een uitgelezen kans om kennis te maken met de reële selectietesten die bij ons worden ingezet. Achteraf krijg je een gedetailleerd feedbackrapport waarbij we je sterktes en zwaktes in kaart brengen. Bovendien krijg je een waardebon als bedanking voor je prestatie.

Deze procedure maakt deel uit van een studie, en heeft dus geen invloed op andere testen die je eventueel al aflegde of zal afleggen in de toekomst bij Selor.

Praktisch

De testmomenten vinden plaats bij Selor op donderdag 17 juli of dinsdag 22 juli, telkens in de voormiddag, van 9u tot 13u. Het afleggen van de test neemt gemiddeld een drietal uur tijd in beslag.

In januari 2015 (nader te bepalen data) vindt dan de tweede testmeting plaats. Na afloop van beide testsessies in januari ontvang je je waardebon (met een totaalwaarde van 45 euro).

Inschrijven

Inschrijven kan door een account aan te maken via ‘Mijn Selor’ en door vervolgens een mailtje te sturen naar bieke.vandenbon@selor.be met daarin je rijksregisternummer, naam en voornaam. Je krijgt dan een bevestigingsmail om je inschrijving te voltooien en een testdatum te kiezen. Heb je al een Mijn Selor account, dan volstaat het sturen van een mail.

Inschrijven kan tot 21 juli 2014.


Meer info

Je bent geïnteresseerd om deel te nemen, maar zit nog met enkele vragen? Dan kan je terecht bij bieke.vandenbon@selor.be (Nederlandstalig) of cedric.danloy@selor.be (Franstalig).