Beliris zoekt momenteel 11 projectleiders infrastructuurwerken voor Brussel. In deze job sta je in voor het onderzoek, de uitvoering en de follow-up van bouw-, renovatie- of restauratieprojecten. Je doet dit zowel op financieel, administratief en technisch vlak. 

Maak werk van het Brussel van morgen

Beliris wil de uitstraling van Brussel verbeteren als hoofdstad van België en Europa. Als projectleider kan jij jouw steen bijdragen aan belangrijke en gevarieerde bouwprojecten, renovaties en restauraties. Denk aan mobiliteit, sociale woningen, groene ruimtes, heropleving van wijken, cultuur, patrimonium en sport (Atomium, station Schuman, Ter Kamerenbos, Josaphat Park)... 

 Beliris3

Je analyseert en houdt rekening met de behoeften en de wensen van de diverse klanten (eigenaars, gebruikers, de burger in het algemeen) en je zoekt samen met hen naar pasklare oplossingen. Verder werk je mee aan het opstellen van de nodige documenten (vergunningsaanvraag, aanbestedingsovereenkomst, technische plannen...), volg je studies en werven verder op en sta je in voor het financiële beheer van het project.

11 vacante plaatsen

Beliris zoekt meerdere Nederlandstalige en Franstalige projectleiders (voor beide taalrollen 1 statutaire en minimum 3 contractuele jobs).

Kandidaten moeten beschikken over een diploma van burgerlijk ingenieur bouwkunde of architect (ook laatstejaarsstudenten voor een van beide richtingen kunnen solliciteren).

Je komt ook in aanmerking als je een van de volgende diploma’s hebt en daarnaast 2 jaar relevante ervaring kan voorleggen op het vlak van projectbeheer in de bouwsector of de inrichtingswerken van openbare ruimtes:

  • Burgerlijk ingenieur/Master burgerlijk ingenieur (andere beroepsmogelijkheden)
  • Landbouwingenieur, scheikundig ingenieur en ingenieur in de bio-industrie, bio-ingenieur/Master bio-ingenieur
  • Industrieel ingenieur/Master industrieel ingenieur (alle beroepsmogelijkheden)
  • Architect/Master architect
Solliciteren kan tot 3 februari

Interesse? Klik dan op de link hieronder om te solliciteren en zorg ervoor dat je cv volledig is ingevuld in Mijn Selor. Je hebt hiervoor de tijd tot 3 februari. Als je kandidatuur wordt aanvaard, krijg je daarna een uitnodiging om deel te nemen aan selectietesten bij Selor in Brussel.

Maak reeds kennis met de job tijdens een werfbezoek

Beliris stelt je voor om nu al te ontdekken hoe de job van projectleider eraan toegaat tijdens een werfbezoek in Brussel! 

Beliris 2.

Je bent eerst welkom in het station Schuman, midden in de Europese wijk. Beliris vormt dit om tot een multifunctioneel station voor verschillende transporttypes. Vandaar gaat het naar de avantgardistische woontoren ‘Ieder Zijn Huis’ in Evere. Dit gebouw krijgt momenteel een volledige make-over en eind dit jaar zal dit complex met 103 duurzame appartementen klaar zijn. Dit bezoek is uitsluitend bedoeld voor alle kandidaten die inschrijven voor deze selectie en vindt plaats op 31 januari van 13 tot 16 uur. Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info.beliris@mobilit.fgov.be (Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt). 

Meer weten over Beliris?

Wil je graag meer weten, neem dan een kijkje op de website of op de Facebookpagina. Lees ook deze getuigenis van Anne-Laure, zelf ook projectleidster.