Vanaf 1 oktober tem 31 oktober kan je je inschrijven voor de eerste reeks van de bevorderingsselecties. De testen vinden plaats in oktober en november. In deze twee maanden kan je zelf een datum kiezen om de tests te komen afleggen. Lees alle info over de nieuwe bevorderingsprocedure hier.

Inschrijven?

Inschrijven kan door te solliciteren voor de selectie "Bevordering niveau A (m/v) voor alle federale departementen - 1e reeks (generieke screening)". Zorg er daarbij zeker voor dat je 'Mijn Selor' volledig ingevuld is, en dat je je benoemingsbesluit opgeladen hebt.

Alle info over Mijn Selor vind je hier.

We verzamelden de meest gestelde vragen over de bevorderingsproeven niveau A in dit document. Lees hier de antwoorden.

De volgende sessie van deze reeks?

Ook in januari zal je je kunnen inschrijven voor deze reeks. De inschrijving loopt dan van 1 tem 31 januari en de testen vinden plaats in januari en februari. De inschrijvingsperiode zal dan opnieuw via de Selor-site aangekondigd worden.

Alvast veel succes toegewenst!