Met de naamsbekendheid van Selor gaat het de goede kant uit, en ook het aantal bezoekers van de website blijft stijgen. Maar toch vragen nog heel wat mensen zich af hoe je nu precies moet solliciteren. Daarom lanceert Selor animatiefilmpjes die een helder beeld schetsen van hoe de procedures in elkaar zitten en met sollicitatietips die kandidaten alvast op de juiste weg zetten.

Selor beter in beeld

De animatiefilmpjes brengen elk een duidelijke boodschap, gekruid met een vleugje humor, dus eigenlijk kunnen we hier wel van 'infotainment' spreken. Het eerste filmpje draait rond sollicitatietips en staat nu online. De andere filmpjes van het zelfde genre volgen in de komende weken en gaan meer in detail in op de procedures. Banners op andere sites en sociale media, krantenadvertenties en een radiocampagne vervolledigen de campagne.

Eerste hulp bij solliciteren

Communicatiemanager Aurélie Damster: "Het doel van deze campagne is om de naamsbekendheid van Selor verder te vergroten en nieuwe kandidaten aan te trekken. We willen ook duidelijk maken dat Selor werkzoekenden helpt bij het vinden van een job, bijvoorbeeld via de sollicitatietips. 'We're on your side', dat is de achterliggende gedachte die in de hele campagne naar voren komt."

Klik hier om de pagina met filmpjes te ontdekken. Vind je ze leuk? Deel ze dan zeker op Twitter of facebook!