Sinds 2009 moet iedereen die aan de slag wil als PBA  een diploma van het hoger secundair onderwijs kunnen voorleggen. Maar op deze regel bestaat een uitzondering. Je kan ook solliciteren voor deze job als je kan bewijzen dat je over de nodige competenties beschikt. Hiervoor moet je een proef afleggen bij Selor. Slaag je, dan behaal je de zogeheten instapkaart en kan je achteraf deelnemen aan de selecties voor een job als PBA.

Mis deze eenmalige kans niet!

De proeven voor een instapkaart worden gewoonlijk maar een keer per jaar georganiseerd. Maak dus van deze gelegenheid gebruik en schrijf je in voor 18 april 2013. In april of mei leg je dan bij Selor de proef af. Je kan zelf een datum kiezen die voor jou het beste past. De proef neemt ongeveer 2 uur in beslag. Ze bestaat uit twee testen die je op de computer aflegt en die peilen naar jouw competenties.

Klik hier voor alle details of om je meteen in te schrijven.