Top Skills komt online terug in november

Top Skills is de jaarlijkse actie van het DG Rekrutering en Ontwikkeling van de FOD Beleid en Ondersteuning met als doel vrouwen met managementtalent aan te zetten om te solliciteren voor topmanagementfuncties bij de federale overheid.

Online-infosessie (duur: ongeveer 2u)

Sinds 2017 organiseren we een infosessie voor vrouwen met interesse voor top skills. Dit jaar wordt die met het oog op je veiligheid in de maand november online aangeboden.

De infosessie heeft als hoofdthema ‘visie op leiderschap’ in de federale overheid. Zo komen de verschillen tussen en de verbanden met leiderschap en managementcompetenties aan bod. Dit thema geeft ons trouwens de kans om een paar kwaliteiten die van toekomstige topmanagers (vrouwen én mannen) verwacht worden, te benadrukken.

Bovendien komen vrouwen met ervaring in topmanagement over hun loopbaanpad getuigen. En de selectieprocedure wordt kort geschetst.

Programma:

  • Visie op leiderschap
  • Inspirerende getuigenissen van vrouwen die topmanager zijn bij de federale overheid
  • Q&A met het publiek

Wie kan deelnemen en waarom deelnemen?

Ben je een vrouw met managementervaring bij de federale overheid (of elders) en ambieer je een topmanagementpositie?

Je kan ook deelnemen als je als vrouw of man graag vrouwen met managementtalent uit je organisatie of netwerk een boost wil geven.

Neem deel aan de infosessie en ontdek de boeiende uitdagingen die federale topmanagers aangaan.

Aarzel niet om voor een topmanagementfunctie te solliciteren als je profiel ermee overeenkomt of om zo’n functie aan topvrouwen die je kent, aan te bevelen.

Hoe inschrijven?

Om technische redenen is het aantal plaatsen beperkt. Hou de website van Selor in de gaten. Je kan ons ook mailen (topskillsNL@bosa.fgov.be) om op de hoogte gebracht te worden van de opening van de inschrijvingen.

En de Top Skills-assessments?

We hopen volgend jaar opnieuw assessments te kunnen organiseren als de situatie normaliseert. Dit jaar geven we de prioriteit aan de continuïteit van de top skills-actie en aan de selecties van topmanagers.

 

Toskills _Magali_durieux Magali Durieux
ICT Change & HR Manager 
Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering

"Door deze ervaring heb ik zowel mijn persoonlijke als mijn professionele competenties kunnen verbeteren.

Lees de getuigenis!
Thumb _topskills _chrisdekoninck Chris De Koninck
HR manager bij FOD Beleid en Ondersteuning

"Ik heb veel gehad aan de feedback over het denken op strategisch niveau en de feedback over aanpak van de case. "

Lees de getuigenis!