Top Skills komt online terug in november

Top Skills is de jaarlijkse actie van het DG Rekrutering en Ontwikkeling van de FOD Beleid en Ondersteuning met als doel vrouwen met managementtalent aan te zetten om te solliciteren voor topmanagementfuncties bij de federale overheid.

Online-infosessie (duur: ongeveer 2u) op 12 november van 10u tot 12u

Sinds 2017 organiseren we een infosessie voor vrouwen met interesse voor top skills. Dit jaar wordt die met het oog op je veiligheid in de maand november online aangeboden. De infosessie in het Nederlands vindt op 12 november van 10u tot 12u plaats. De infosessie in het Frans vindt op 19 november van 14u tot 16u plaats.

Programma:

  • Visie op leiderschap in de federale overheid: we bespreken onder andere de verschillen tussen en de verbanden met leiderschap en managementcompetenties. Dit thema geeft ons trouwens de kans om een paar kwaliteiten die van toekomstige topmanagers (vrouwen én mannen) verwacht worden, te benadrukken
  • Inspirerende getuigenissen van vrouwen die topmanager zijn bij de federale overheid die over hun loopbaanpad getuigen. De selectieprocedure wordt ook kort geschetst.
  • Q&A met het publiek

Wie kan deelnemen en waarom deelnemen?

Ben je een vrouw met managementervaring bij de federale overheid (of elders) en ambieer je een topmanagementpositie? Je kan ook deelnemen als je als vrouw of man graag vrouwen met managementtalent uit je organisatie of netwerk een boost wil geven.

Neem deel aan de infosessie en ontdek de boeiende uitdagingen die federale topmanagers aangaan.

Aarzel niet om in te schrijven als je profiel ermee overeenkomt of om deze infosessie aan topvrouwen die je kent, aan te bevelen.

Hoe inschrijven?

Om een vlotte en aangename online sessie voor iedereen te garanderen is het aantal plaatsen beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Wil je deelnemen aan de infosessie in het Nederlands? Laat het dan per mail weten aan topskillsNL@bosa.fgov.be (inschrijven kan tot uiterlijk 6/11). Wil je deelnemen aan de infosessie in het Frans ? Laat het dan per mail weten aan topskillsFR@bosa.fgov.be (inschrijven kan tot uiterlijk 13/11).

Eens ingeschreven krijg je een link om het event te kunnen volgen.

Na de infosessie sturen we je een tevredenheidsenquête. Door in te schrijven geef je de toestemming aan DG Rekrutering en Ontwikkeling van de FOD BOSA om je deze enquête op te sturen.

En de Top Skills-assessments?

We hopen volgend jaar opnieuw assessments te kunnen organiseren als de situatie normaliseert. Dit jaar geven we de prioriteit aan de continuïteit van de top skills-actie en aan de selecties van topmanagers.

 

Toskills _Magali_durieux Magali Durieux
ICT Change & HR Manager 
Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering

"Door deze ervaring heb ik zowel mijn persoonlijke als mijn professionele competenties kunnen verbeteren.

Lees de getuigenis!
Thumb _topskills _chrisdekoninck Chris De Koninck
HR manager bij FOD Beleid en Ondersteuning

"Ik heb veel gehad aan de feedback over het denken op strategisch niveau en de feedback over aanpak van de case. "

Lees de getuigenis!