Ben jij de nieuwe WOW-ambtenaar?

Header_wow_nl

In april 2011 zocht en vond het Radio 1-programma Peeters en Pichal de hipste ambtenaar. Nu is het tijd voor een opvolger. Selor gaat samen met Metro op zoek naar de 'New Way of Working'-ambtenaar! Ben jij WOW? Misschien ligt er voor jou wel een Galaxy S3 smartphone en een Galaxy Note in het verschiet!

Ben jij WOW-w?

Ben jij ambtenaar en werk jij volgens de principes van 'New Way of Working'? Voer je je taken zo goed mogelijk uit en kies je zelf op welke manier? Zijn internet, sociale media of telewerk voor jou dé middelen om vooropgestelde doelen te behalen?

Ben je 'WAUW': een toffe, eerlijke collega met een netwerkinstinct, die op de hoogte blijft van de laatste tendensen en die zich engageert in zijn job? Schrijf je dan zeker in!

Wat kan je winnen?

Aan een wedstrijd hangt uiteraard een toffe hoofdprijs vast. Als WOW-ambtenaar ben je mee met je tijd. De Galaxy S3 smartphone en de Galaxy Note tablet zijn je dan ook op het lijf geschreven en maken de New Way of Working nog eenvoudiger!

Wat moet je doen?

Wil jij die prijs? Ambtenaar en helemaal WOW? Je kan je tot en met 14 oktober inschrijven voor de wedstrijd op het online-platform van Metro. Vertel ons wie je bent en waarom jij het verdient om de WOW-ambtenaar te worden!

Hoe verloopt de wedstrijd?

In de week van 15 oktober ontvangen alle kandidaten een mail met een link naar de 'game' van Selor. Je vaardigheden als WOW-ambtenaar worden hier duchtig op de proef gesteld.

De 25 ambtenaren die het beste en snelste antwoorden op de game, mogen zich voorstellen aan de jury. Met een korte presentatie profileren zij zich als dé WOW-ambtenaar. Ze moeten ook een niet-WOW situatie ombuigen naar een WOW-situatie. Hierna blijven 10 finalisten over. Word jij een van hen?

Vanaf 5 november kunnen de finalisten stemmen ronselen via de fanpagina van Selor op Facebook. Wie de meeste stemmen binnenhaalt, wordt op 19 november de gelukkige eigenaar van een Samsung Galaxy S3 én een Samsung Galaxy Note! Onze WOW-ambtenaar mag zijn titel daarna een jaar lang verdedigen met interviews, actes de présence, alles erop en eraan!

Raadpleeg het reglement van onze wedstrijd