Ulrich De Bosscher

Ulrich De Bosscher
Vertel ons over je job…

Ik ben het aanspreekpunt voor de Stafdienst Personeel & Organisatie en voor het Facilitair Beheer.
Door de dubbele functie is mijn job op z'n minst gezegd afwisselend. Wat betreft personeelsadministratie doe ik alles van A tot Z: verlofaanvragen, ontvangen van nieuwkomers, updaten van personeelsdossiers, beheer ziektemeldingen enz. 
Als medewerker voor Facilitair Beheer ben ik verantwoordelijk voor bestellingen, validatie facturen, boekingen en voor de opvolging schoonmaakploeg. Als back-up spring ik ook in bij technische problemen aan het gebouw. Bovendien zet ik mij zoals bijna elke Selor-medewerker in als voorzitter van taaltesten of toezichter van computertesten.

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?

Ik heb daarvoor 11 jaar HRM- en logistieke ervaring binnen de Belgacom-groep en de Rijksdienst voor Kinderbijslag voor Werknemers. Ik stel graag mijn ondertussen opgebouwde kennis ten dienste van Selor.

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?

Bij Selor krijg ik de mogelijkheid mijn werk volledig af te stemmen op mijn privéleven. De prikklok werd al jaren afgeschaft. Niet tijdsregistratie maar de resultaten tellen.  De werksfeer is er modern, mobiel en niet 'fossiel'.

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?

Ik was reeds statutair medewerker en ben bij Selor aangeworven via de interne markt (van job veranderen binnen de federale overheid).