Verantwoordelijke keukenmedewerkers
Vertel ons over je job…

Ik ben verantwoordelijk voor de keukenmedewerkers bij het KMI. Ik zie toe op het beheer en de goede werking van de refter. Ik zorg voor de bestellingen van maaltijden en het organiseren van recepties en buffetten. Die verschillende taken zorgen ervoor dat mijn werk erg afwisselend en verrijkend is.

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?

Ik heb eerst 6 jaar in de privé gewerkt. Hier kan ik beter mijn privé- en beroepsleven combineren. Bovendien zijn mijn taken, sinds ik hier werk, echt geëvolueerd.

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?

Ik werk erg zelfstandig en kan veel beslissingen nemen. Tot slot hou ik ook van het feit dat ik dankzij mijn werk veel menselijke contacten heb.

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?

Ik werd rechtstreeks door het KMI aangeworven met een arbeiderscontract.