Sandra Triest

Sandra Triest
Vertel ons over je job…

Ik werk voor de cel Kennisoverdracht, d.w.z. dat mijn job vooral bestaat uit het beschrijven van procedures. Waarom procedures? Personen die op pensioen gaan of vertrekken beschikken over heel wat kennis die overgedragen moet worden. Dat is mondeling niet altijd mogelijk, het beschrijven van procedures is dus een zeer nuttig en interessant werk. Het is vooral voor de nieuwe personeelsleden gemakkelijker om zich te integreren.

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?

Ik werkte al bij het Fonds. Dat was echter een tijdelijke job waardoor ik besliste om via avondonderwijs een hoger diploma te behalen waarmee ik meer kans had op een vaste betrekking.  Na het behalen van mijn bachelor kon ik niet blijven op het Fonds en vertrok ik met spijt in het hart.  Na een jaar lieten mijn lieve ex-collega's weten dat er een examen was om statutair niveau B (als bachelor) te worden op het Fonds. Ik ben geslaagd en kwam met heel veel plezier terug.

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?

Bij mijn terugkeer was de cel Kennisoverdracht een nieuw project. De positieve kant hieraan is dat ik alles vanaf het begin heb kunnen opvolgen.
De geweldige sfeer hier is voor mij het belangrijkst. De extralegale voordelen zijn ook leuk.  Ik krijg hier ook de kans om kennis op te doen door de vele opleidingen die ik mag volgen, zodat ik mijn job nog beter kan doen.