Bram Lauwers

Bram Lauwers
Vertel ons over je job…

Samen met mijn zes collega's opleiders eHR werken we aan de opbouw van de opleiding en documentatie. Als team zijn we verantwoordelijk voor de opleiding van de gebruikers van de HRM-software. Werken in team ervaar ik als een meerwaarde. Ieder van ons heeft een eigen inbreng in het project. Het is een project dat verschillende fasen doorloopt, en dat ook de opbouw van een opleidingstraject inhoudt.

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?

Na mijn studie Sociale en Culturele Agogiek ben ik op zoek gegaan naar een boeiende en uitdagende job, gekoppeld aan een aantrekkelijke werkgever. Dit is dus mijn eerste job en ik ervaar deze nog steeds als een uitdaging.

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?

De idee van levenslang leren kan men hier omzetten in de praktijk. Nooit te oud noch te jong om te leren, dat is een troef van de FOD Personeel en Organisatie die ik zeker en vast weet te appreciëren.

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?

Momenteel werk ik als contractueel, maar binnenkort mag ik beginnen aan mijn stage voor een statutaire betrekking.
Vooraleer ik aan deze stage kon beginnen heb ik dan ook een selectieproces bij Selor doorlopen. Eerst een screening van mijn cv gevolgd door een postbakoefening, erna een proefles en de selectieprocedure werd afgesloten met een interview.