Versterk Defensie met jouw talent

Twee onderzoekers kunnen aan de slag in de Koninklijke Militaire School (KMS), voor vier werftoezichters speciale technieken is er plaats in Evere, Leopoldsburg of Brugge.

Behaal als onderzoeker je doctoraat aan de KMS

Als onderzoeker kan je projecten uitvoeren bij de KMS waarmee je meteen ook en doctoraat kan behalen. Er zijn twee vacatures, telkens voor ingenieurs (ervaring is niet nodig):

Waarom onderzoeker worden aan de KMS? Luc getuigt...

Luc _bontemps

De onderzoekers hier staan in voor onderzoeksprojecten die gemiddeld zo’n 4 jaar duren en hen de kans bieden om zo een doctoraat te behalen. Daarna verlaten ze de KMS of blijven ze hier en doen ze verder onderzoek in nieuwe projecten. Tijdens een lopend onderzoek is het uiteraard de bedoeling dat ze hun bevindingen delen met de wetenschappelijke wereld.


Houd toezicht op de speciale technieken in Evere, Leopoldsburg of Brugge

4 werftoezichters speciale technieken (m/v/x) kunnen aan de slag bij het Ministerie van Defensie (sollicitatie tot 10 oktober). Je werkt in een van de Competentiecentra Infrastructuur in Evere, Leopoldsburg of Brugge.

Zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering van de projecten zorg jij ervoor dat de speciale technieken tijdig en conform het lastenboek worden geïnstalleerd. Ervaring is niet nodig, wel een diploma van hoger secundair onderwijs in een richting bouw, elektriciteit, elektromechanica of architectuur en een goede kennis van HVAC.

Op weg naar een job…

Ontdek de troeven van het Ministerie van Defensie als werkgever.