Alt

Voorbereiding : 30-60 min.
Test: 45-75 min.

Alt

PC-test

Je werkt in een fictieve werkomgeving een aantal opdrachten af. Aan de hand van een nagebootste e-mailbox of postbak worden een aantal competenties getest.

Hoe werkt de test?

In de postbak zit een hele stapel berichten die kan variëren van korte memo's en telefoonrekeningen tot vertrouwelijke brieven en zelfs hele rapporten. Het is jouw taak om in een bepaalde tijd de post af te handelen. Aan jou dus om uit te maken welke berichten prioriteit hebben en hoe je er best gevolg aan geeft. Op deze manier wordt dan ook getest of je snel en correct hoofdzaken van bijzaken kunt onderscheiden en hoe je orde in de chaos kan aanbrengen.

Zo kan het eruit zien

postbakoefening

Resultaat en feedback

Als je de test aflegt in de generieke screening, krijg je het resultaat de dag zelf. Je vindt de resultaten in je online dossier Mijn Selor. Je moet de helft halen om geslaagd te zijn. Je kan meer informatie en feedback op je resultaat terugvinden in het feedbackrapport dat automatisch in je online dossier verschijnt.

Als je de test aflegt in de functiespecifieke screening, dan krijg je jouw resultaat via jouw online dossier Mijn Selor, maar wel pas nadat alle kandidaten deze test afgelegd hebben. Je kan meer informatie en feedback op je resultaat vragen binnen de 3 maanden nadat je je resultaat ontvangen hebt.

Demotest

Doe de demotest