De Regie der Gebouwen werft 150 nieuwe krachten aan in 2016

De Regie der Gebouwen is de vastgoedexpert van de federale staat. Ze staat in voor de kantoren van alle federale ambtenaren, zorgt voor het facility management en beheert het vastgoed en het architecturale patrimonium van de federale overheid. Vandaag beheert de regie ruim 7 miljoen vierkante meter, verspreid over bijna 1.200 sites. Duizelingwekkende cijfers, die ervoor zorgen dat de Regie uitkijkt naar extra medewerkers. Alleen al in 2016 moeten er 150 plaatsen worden ingevuld. Op dit ogenblik zijn er 25 vacatures voor Nederlandstaligen, en dat zowel in Brussel als in enkele Vlaamse steden.

25 jobs voor ingenieurs, architecten en economisten (m/v/x)

De Regie der Gebouwen werkt vaak met multidisciplinaire teams en is op zoek naar enkele specifieke profielen. Ook laatstejaarsstudenten komen in aanmerking!

Opgelet: de deadline voor alle functies is 15 april 2016!

Nog vacatures op komst

Houd zeker de website van Selor in de gaten, want in de komende maanden verwachten we nog vacatures bij de Regie der Gebouwen, voor onder meer de volgende functies:

  • Controleurs/technisch deskundigen (elektriciteit, bouw, HVAC, elektromechanica, tekenaar, telecommunicatie …) in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven of Hasselt
  • Deskundigen in verschillende materies (communicatie, informatica, financieel, vastgoedbeheer, vertaling …)

Tip: schrijf je in op de jobmailings van Selor, dan ben je meteen op de hoogte.

Maak kennis met de Regie der Gebouwen

Wil je nu al bouwen aan jouw toekomst en ontdekken wat deze werkgever jou te bieden heeft? Lees de getuigenissen van medewerkers van de Regie der Gebouwen!