De FOD Financiën werft 700 bachelors aan

De federale overheidsdienst (FOD) Financiën waakt over de financiële middelen van ons land. Zo zorgt de FOD ervoor dat belastingen, rechten en taksen op een correcte en rechtvaardige manier worden geïnd en herverdeeld. Bij die dienstverlening komen zoveel disciplines aan bod, dat je altijd wel een plek vindt waar je capaciteiten het best tot hun recht komen.

150 onmiddellijke aanwervingen

De FOD plant 150 nieuwe aanwervingen: 100 Nederlandstaligen en 50 Franstaligen kunnen meteen aan de slag, en dat vooral op de zetels in Brussel en Antwerpen. Daar kom je terecht op een van de administratieve diensten, waar je mee dossiers opvolgt. Iedereen met minimaal een bachelordiploma komt in aanmerking en ervaring is geen vereiste, wat perspectieven biedt voor pas afgestudeerden. Je krijgt ter plaatse een startopleiding, en dankzij het ruime opleidingsaanbod en de grote organisatie zijn er veel carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden.

550 reserveplaatsen

Omdat er bij de FOD Financiën regelmatig nieuwe vacatures vrijkomen, legt ze nu al een reservelijst aan met 550 kandidaten (300 Nederlandstaligen en 250 Franstaligen). Wie niet bij de 150 gelukkigen behoort maar wel goed scoort op de selectietesten, komt op deze reservelijst terecht. Als de FOD later nieuwe, gelijkaardige vacatures heeft, kom je hiervoor meteen in aanmerking en moet je niet opnieuw solliciteren.

Hoe solliciteren?

Selor staat in voor de volledige selectieprocedure. Klik op de links hieronder voor meer informatie over de voorgestelde jobs, en om te solliciteren:

Solliciteren kan tot en met 15 september 2014.

Meer weten over werken voor de FOD Financiën?

Klik hier om alvast kijkje te nemen op de jobsite van de FOD Financiën.

Lees de getuigenissen

Hieronder lees je alvast hoe jouw toekomstige collega’s over hun werk denken.

Caroline _poissonCaroline Poisson

"Door de flexibele werkomgeving heb je de mogelijkheid om een mooie loopbaan uit te bouwen."

 

CatherinegautiezCatherine Gautiez

"Het interessante in mijn beroep is dat er geen routine in zit en dat de materie voortdurend evolueert."

 

 

 

Kevin _maesKevin Maes

"Er zit voldoende afwisseling in de job aangezien elke situatie anders is."

 

 

It _bachelor _nl