50.86057621305452,4.35627380370488,16

Selor

Simon Bolivarlaan 30 - 1000 Brussel

Heb je een test in Brussel? Klik hier voor de wegbeschrijving.

Heb je een test in Eupen? Klik hier voor de wegbeschrijving.

ANG16269: dossierbeheerders (m/v/x) voor alle Federale Overheidsdiensten (FOD's)

De specifieke screening (M2.1) is verlengd tot en met 5 maart 2017. Je kan vanaf nu een datum kiezen om de testen af te leggen via je online account ‘Mijn Selor’. De uiterste inschrijvingsdatum hiervoor is 28 februari 2017. De resultaten van deze test, alsook je klassement, zullen bekend gemaakt worden in de tweede helft van maart

Een vraag of een opmerking?

De vaak gestelde vragen en de antwoorden hierop hebben we voor jou verzameld en per thema gerangschikt:

Contactformulier

Vind je in deze rubrieken geen antwoord op je vraag? Vul dan het contactformulier in. Vul zoveel mogelijk gegevens in zoals je rijksregisternummer en het nummer van de procedure waarover je vragen hebt. We geven je zo spoedig mogelijk een antwoord.

Contactformulier

Infolijn

Je kan Selor telefonisch bereiken op het nummer 02/788.70.00 en dit van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 16 uur.

 

Informatie over Selor bij jou in de buurt? Bezoek de VDAB werkwinkels.

Wil je meer informatie over onze vacatures, de selectieprocedures, hoe een account aanmaken, …? Ga dan langs bij de werkwinkels van de VDAB. De consulenten daar helpen je graag verder.

Klachten over de dienstverlening van Selor?

Selor hecht zeer veel belang aan de kwaliteit van zijn dienstverlening. Heb je een klacht, dan kan je deze melden aan de klachtenbeheerder bij Selor. Vragen over je procedures of feedbackaanvragen verstuur je via het contactformulier bovenaan en niet via het klachtenformulier. 

LEES MEER VUL HET ONLINE FORMULIER IN